X

Margalida Capellà deixa de ser diputada per centrar-se en la seva família i el seu treball

La diputada al Parlament per MÉS per Mallorca cessarà el seu escó a final d'aquest mes

19/10/2017

Margalida Capellà deixa de ser diputada per centrar-se en la seva família i el seu treball

La diputada de MÉS per Mallorca Margalida Capellà en una imatge d'arxiu a Parlament.

La diputada de MÉS per Mallorca Margalida Capellà ha anunciat aquest dijous que a final d’octubre deixarà el seu escó en el Parlament, que ocuparà Jose Ferrà, que va concórrer en el número 7 de la llista electoral i que en l’actualitat és cap de gabinet del conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal.

Segons ha informat el partit econacionalista, Capellà abandona l’escó per centrar-se en la seva família i en el seu treball com a professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la Universitat de les Illes Balears (UIB).

“M’havia compromès a deixar-ho en aprovar la darrera llei que portava, la llei de memòria democràtica, que al final es retarda per qüestions de calendari però ja està llesta i la deixo en bones mans”, ha explicat la diputada, que va ser la segona en la candidatura de MÉS per Mallorca al Parlament.

El seu partit elogia l'”empremta” que Capellà deixa “en lleis de gran importància” aprovades aquesta legislatura, com les d’igualtat, de fosses, de renda social, drets LGTBI, accessibilitat universal i de protecció animal.

19/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris