X

Les confraries ja han servit 300 quilos de calamar per la fira de Sant Carles

Els pescadors en volen promocionar la compra per donar a conèixer quina és la millor època de l'any per consumir cada espècie

20/10/2017

Les confraries ja han servit 300 quilos de calamar per la fira de Sant Carles

Durant tota la setmana que ve a les botigues i peixateries d’Eivissa s’hi podrà trobar el calamar un 30% més barat. Els pescadors en volen promocionar la compra per donar a conèixer quina és la millor època de l’any per consumir cada espècie. La setmana culminarà amb una fira gastronòmica on es podran degustar tapes de calamar. La temporada forta de pesca comença ara i dura fins a la primavera i enguany les captures estan essent bones. Fa dos anys es va exportar material a la Península per no saturar el mercat eivissenc, però la filosofia que segueixen és la de la pesca sostenible i abastir la població de l’illa.

Les confraries ja han subministrat 300 quilos de calamar per la fira de Sant Carles que se celebra dia 28 i que oferirà un concurs de tapes a càrrec de diferents colles. Enguany no volen que falti menjar, com va passar l’any passat i hi ha colles que faran fins a mil tapes.

20/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris