X

Desconvocada la junta d’accionistes de Juaneda que havia de decidir sobre l’ampliació de capital per valor de 34M€

Clínica Juaneda és el principal grup sanitari privat de les Illes Balears

30/10/2017

Desconvocada la junta d’accionistes de Juaneda que havia de decidir sobre l’ampliació de capital per valor de 34M€

A les 13.00 hores d’aquest dilluns s’havia de celebrar la junta extraordinària d’accionistes de Clínica Juaneda. Finalment, però, el Consell d’Administració l’ha desconvocada. No se celebrarà aquest dilluns ni tampoc dimarts en segona convocatòria tal com estava previst.

Aquesta junta es preveia important per al futur del que és el primer grup sanitari privat de les Illes Balears ja que s’havia de decidir sobre una ampliació de capital per valor de 34 milions d’euros. Una injecció econòmica que, depenent de quina manera es fa, és a dir, en quin percentatge participa cadascun dels tres principals accionistes, podria suposar un relleu en l’accionista majoritari.

Actualment ho és el fundador del grup el doctor Juan Alguersuari amb el 63,82% de les accions. En segon lloc, amb el 20%, hi ha l’inversor Serviair. El tercer principal inversor, des de l’any 2015, és Vithas. El que és el primer grup hospitalari privat de tot Espanya compta amb el 15% de les accions de Juaneda. És, precisament, aquest darrer el que es postula, segons algunes informacions, per fer-se amb el control majoritari accionarial de Clínica Juaneda.

De moment, però, no hi ha data per a la celebració de la junta que s’ha acabat suspenent aquest dilluns.

El grup Vithas està conformat per 19 hospitals i 26 centres. Un dels seus dos accionistes és el grup ‘La Caixa’ i tal com explica a la seva pàgina web, a mig termini, preveu consolidar la seva presència nacional amb la “incorporació de nous hospitals i unitats especialitzades”.

 

30/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris