X

El problema de l’habitatge surt a la inauguració del Fòrum d’Emprenedors a Eivissa

Les jornades d'emprenedors s'allargaran fins demà amb tallers i conferències. El tancament a aquesta iniciativa serà l'homenatge a Cafès Eivissa, com a cas local d'èxit internacional

30/10/2017

El problema de l’habitatge surt a la inauguració del Fòrum d’Emprenedors a Eivissa

Un any més, el Centre Cultural de Jesús, a Santa Eulària des Riu, acull el Fòrum d’Emprenedors, on desenes de persones participen assistint a xerrades i tallers per tal d’agafar un últim impuls avanç d’obrir el seu propi negoci. En aquesta primera jornada s’han presentat diversos projectes de negoci a Eivissa i els participants del fòrum han pogut realitzar preguntes.

També ha assistit l’escriptor i membre de l’equip fundador de IESE, Leopoldo Abadía, autor de la teoria de la ‘crisi ninja’. Abadía ha explicat que els indicadors del dèficit, el deute i de l’atur són millors a l’Estat espanyol que ara fa uns anys, però ha alertat també del problema de l’habitatge a llocs com les Balears i dels sous baixos.

Les jornades d’emprenedors s’allargaran fins demà amb tallers i conferències. El tancament a aquesta iniciativa serà l’homenatge a Cafès Eivissa, com a cas local d’èxit internacional.

30/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris