X

Ciutadella i Fornells concentraran l’any que ve la meitat de la inversió en els ports de les Balears

L'objectiu és reformar el port antic de Ponent, resoldre les mancances del dic de Son Blanc i condicionar la zona des Pla

31/10/2017

Ciutadella i Fornells concentraran l’any que ve la meitat de la inversió en els ports de les Balears

Les inversions més quantioses del Govern balear a Menorca es faran als ports de titularitat autonòmica, els de Ciutadella i Fornells. En total, més de 8 milions d’euros. 5 s’abocaran als dos ports de Ciutadella: la meitat per dur a terme la reforma del moll interior del port antic, que començarà ben prest, i l’altra meitat al dic de Son Blanc, que es va inaugurar fa 6 anys amb unes deficiències i mancances que encara no s’han resolt del tot. Per aquest motiu, ara s’haurà d’assegurar el tram que han de cobrir els passatgers des de l’estació marítima fins arribar a l’interior dels vaixells. I també s’adequarà la mateixa estació que, quan es va construir el dic, havia de ser només provisional i que, amb el temps, ha esdevingut definitiva.
També hi haurà doblers per al port de Fornells. Els primers, fins a 2 milions 700 mil euros, serviran per reparar l’actual dic i condicionar la zona on hi havia l’antic restaurant Es Pla.

31/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris