X

25.000 persones passaran pel cementiri de Palma per Tots Sants

01/11/2017

25.000 persones passaran pel cementiri de Palma per Tots Sants

S’espera que avui passin pel cementiri de Son Valentí unes 25 mil persones, una xifra superior a la d’altres anys. I això que enguany s’ha fet d’una manera esglaonada.

Qui també s’han desplaçat avui fins al cementiri de Palma ha estat una comitiva de l’Ajuntament de Palma que ha fet una ofrena floral a la plaça del Record i després al mur de la Memòria. En aquest punt, on van afusellar unes 500 persones durant la guerra civil, entre els quals el darrer batle republicà de Palma, Emili Darder, també hi ha fet un acte Memòria de Mallorca.

La coral de dones de la UIB i el so d’aquest violí han acompanyat el goteig constant de persones carregades de flors que avui han volgut recordar els qui ja no hi són.

Cort ha demanat no anar al cementiri en cotxe entre les 11 i la una del migdia, ja que coincidia amb el partit del Mallorca a Son Moix. Tot i que no s’han produït incidents, si que hi ha hagut aglomeracions. L’EMT ha habilitat un bus llançadora des de la plaça Sant Antoni fins a la porta del cementiri. També s’han habilitat més aparcaments com el del poliesportiu de Son Moix o els dels supermecats propers a la zona.

01/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris