X

Devers 700 signatures a favor del mercat de Nadal al passeig Vara de Rey

Els venedors de productes de Nadal ja han anunciat que no participaran enguany en el mercat

03/11/2017

Devers 700 signatures a favor del mercat de Nadal al passeig Vara de Rey

Els comerciants del mercat de Nadal d‘Eivissa han presentat avui les signatures que han recollit a favor que les seves parades s’instal·lin al passeig de Vara de Rey. Han recollit devers 700 signatures en només dos dies.

Molts ciutadans donen suport a la seva petició de posar les parades del mercat de Nadal al passeig de Vara de Rey, com s’ha fet tradicionalment.

Aquest passeig ha estat reformat fa poc i l’ajuntament no vol instal·lar aquí l’envelat municipal, que quedarà de manera permanent al boulevard Abel Matutes. Una altra raó, segons assegura, és que els vesins de la zona van demanar una reducció d’activitats al passeig.

Abans de lliurar les signatures, s’han reunit amb representants de l’ajuntament i els ha ofert diverses alternatives. Els artesans s’ubicarien en casetes de fusta a un carrer cèntric de la ciutat, i la resta podria triar entre el boulevard i la plaça del Parc, també en casetes de fusta.

Els venedors de productes de Nadal ja han anunciat que no participaran enguany perquè no els agraden aquestes opcions. La resta encara no sap que farà.

En el que sí s’han mostrat tots d’acord és en que volen estar tots junts i no distribuïts en diferents punts.

03/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris