Derrota de l’Atlètic Balears 2-1 davant l’Hèrcules

L'equip agreuja la crisi i perd 2 a 1 davant l'Hèrcules i tanca la setmana amb dues derrotes i el cas Xisco sense resoldre

05/11/2017

Armando de la Morena ha deixat Xisco a la banqueta i ha fet un canvi a l’onze. Entrada providencial de Julio Delgado per enfrontar-se a un Hèrcules que ha començat dominant el partit. L’equip de Claudio Barragán iniciava el setge al quart d’hora. Dues rematades de Carlos Fernández, posaven a prova els nirvis dels jugadors de l’Atlètic Balears. La primera surt fora per poc, la segona no ha inquietat Carl. El porter alemany s’ha hagut de lluir al minut 21. Malik perd la pilota i Juli posa a prova Carl. L’equip de De la Morena no donava senyal de perill fins que al minut 35, Julio Delgado ha agafat la pilota. El xut amb cama esquerra del gallec entra per l’escaire de la porteria de Falcón. Abans del descans, Kike ha cercat el segon, però ha trobat la resposta de Falcón.
El pas per vestidors ha caigut bé a l’equip de Claudio Barragán. El primer ensurt s’ha produït en aquesta jugada en què primer Villapalos i després Carl no refusen la pilota. L’empat ha arribat al minut 55. Falta sobre Gerard Oliva que l’àrbitre no xiula. Passada cap a Juli que amb aquesta rematada creuada supera Carl. Armando de la Morena ha mogut la banqueta. Ha fet entrar Alvaro per Gerard Oliva, que no ha acabat gens content. L’entrada de Nacho Heras ha estat per la lesió de Kike, que ha quedat estès al terreny de joc. L’Hèrcules no renunciava als tres punts. Ho provava Juli novament, però el gol el trobaria Paco Peña al temps afegit. S’arribava quasi al 94 quan Miñano botava aquesta falta. La rematada de cap de Peña al primer pal no l’atura Claus. Derrota per 1 a 2, i l’Atlètic Balears que continua sense rumb.