X

L’Audiència anul·la el trasllat de Cursach a la presó d’Alacant

La direcció de Palma va demanar el canvi per haver detectat, presumptament, que un grup d’interns estaria protegint l'empresari

06/11/2017

L’Audiència anul·la el trasllat de Cursach a la presó d’Alacant

L’Audiència Provincial de Palma ha anul·lat el trasllat de Tolo Cursach a la presó d’Alacant perquè el considera “nul de ple dret”. Així doncs, l’empresari, que va ingressar a presó a principis de març per un presumpte cas de corrupció, haurà de tornar a la de Palma.

La direcció de la presó de Palma va demanar el canvi per haver detectat, presumptament, que un grup d’interns estaria protegint Cursach i, a més, coaccionant altres presos.

Per contra, l’advocat de Cursach, Vicente ‘Coco’ Campaner, va demanar una mesura cautelar per suspendre aquest trasllat en considerar que hi havia “clars indicis criminals” en incorrer en una “omissió de garanties processals”. El jutge ha estimat avui aquesta queixa formal en considerar que el seu trasllat al centre alacantí no té fonament.

Després de conèixer la notícia del trasllat, el misser Vicente Campaner, que vetlla pels drets dels interns, va denunciar la directora de la presó de Palma, María Jesús de Dios, per prevaricació administrativa.

06/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris