X

El 21 de desembre no serà lectiu a Catalunya per facilitar les votacions

Dimarts es va tancar el termini per presentar coalicions electorals sense acord entre Esquerra i PDECat, que no repetiran la fórmula de Junts pel Sí

08/11/2017

El 21 de desembre no serà lectiu a Catalunya per facilitar les votacions

El 21 de desembre no serà lectiu a Catalunya. El Ministeri d’Educació decretarà que la jornada sigui festiva per facilitar les votacions.

Unes eleccions on concorreran junts els socialistes catalans i Units per Avançar, que aglutina el catalanisme moderat que representava Unió i que s’incorporaran a les llistes del PSC. És el cas de l’exconseller Ramon Espadaler, que concorrerà com a número tres de Miquèl Iceta.

Dimarts es va tancar el termini per presentar coalicions electorals sense acord entre Esquerra i PDECat, que no repetiran la fórmula de Junts Pel Sí. Sí que es presenten junts Podem Catalunya i els Comuns. El PP, per la seva banda, afronta les eleccions com una qüestió d’Estat. Rajoy participarà molt activament en la campanya, on el PP vol que surti de les urnes una majoria constitucionalista que permeti recuperar la convivència a Catalunya.

08/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris