X

L’ambient de la Revetla de Palma és el que més agrada als ciutadans

L'estudi de públic de les festes de Sant Sebastià fet per Cort reflecteix que les principals reivindicacions passen per millorar la qualitat i la varietat dels artistes

14/11/2017

L’ambient de la Revetla de Palma és el que més agrada als ciutadans

Ni artistes, ni places, ni concerts… el que més agrada als ciutadans de la Revetla de Sant Sebastià de Palma és l’ambient per sortir a torrar. Es tracta de la principal conclusió que reflecteix l’estudi de públic de les festes de Sant Sebastià encarregat per l’Ajuntament de Ciutat.

Un document, però, que posa també en relleu les principals mancances d’aquesta celebració. Les principals reivindicacions passen per millorar la qualitat i la varietat dels artistes, amb l’inclusió d’altres estils de música com ara clàssica o hip-hop.

El Consistori també admet que la població reclama que les Festes es traslladin als barris perifèrics de Ciutat i es perllonguin més enllà d’un dia. Per tot això l’equip municipal treballa en un programa complementari.

Aquesta setmana s’ha obert la fase de negociació dels artistes i grups que actuaran. Abans de finals d’any, però, es coneixerà el cartell d’unes festes de Sant Sebastià en què la Revetla, enguany, comptarà amb un pressupost de gairebé 284.000 euros.

14/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris