X

El jutge del cas Cursach citarà a declarar la directora general de turisme

Pilar Carbonell ha negat tracte de favor cap a Bartomeu Cursach

14/11/2017

El jutge del cas Cursach citarà a declarar la directora general de turisme

El jutge del cas Cursach, Manuel Penalva, citarà a declarar la directora general de Turisme, Pilar Carbonell. Penalva encara no ha decidit si la citarà com a investigada o com a testimoni, però el magistrat vol saber quina és la seva versió dels fets.

La directora general de Turisme, Pilar Carbonell, diu que està tranquil·la davant l’informe de la policia en què apareix implicada en fins a 18 converses telefòniques intervingudes en el cas Cursach. Segons publica “Diario de Mallorca”, el grup de Blanqueig de la policia considera que Carbonell va prestar un tracte de favor exclusiu i preferent al grup Cursach. Carbonell va mantenir una conversa telefònica amb Tolo Sbert sobre l’expedient d’unes obres al Megapark.

Declaracions a la sortida dels jutjats després de declarar com a investigada per un presumpte tràfic d’influències relacionat amb la concessió d’una benzinera low cost a Calvià. La querella va ser presentada el 2014 per una companyia d’estacions de serveis de la competència. Carbonell, que va fer una sol·licitud d’informació a l’ajuntament, manté que no ha estat mai part ni representació de l’empresa.

En un primer moment, el jutjat d’instrucció número 9 de Palma va rebutjar la querella. Després, però, l’Audiència Provincial va ordenar que s’admetés a tràmit per aclarir si la concessió s’ajustava a la legalitat.

14/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris