X

S’ha de posar límit al turisme a Eivissa?

El Consell d'Eivissa creu que s'han de reduir els vehicles de lloguer, mentre que el PP opina que no és moment de posar límits

15/11/2017

S’ha de posar límit al turisme a Eivissa?

La plataforma Prou! aposta per un turisme més sostenible a Eivissa. Sobre aquest tema n’han tractat partits polítics, empresaris i associacions en un debat organitzat per l’entitat.

Prou! creu que s’ha de canviar de model i posar límits i demana que es compleixin les lleis i que es deixi d’apostar pel turisme de luxe.

Des del Consell d’Eivissa també pensen que s’ha de començar a parlar de sostres. Consideren que s’ha posat fre al lloguer il·legal i ara volen desenvolupar una segona modificació de la Llei turística per limitar els vehicles de lloguer. També volen arribar a un consens sobre el nombre de places turístiques que ha de tenir l’illa.

En canvi, el PP opina que no és moment de posar límits ara que s’aixequen mercats emergents i s’ha duplicat l’impost turístic.

Per la seva banda, els hotelers atribueixen la massificació al lloguer turístic il·legal.

Representants del Consell i dels ajuntaments reconeixen que s’incompleixen lleis, però asseguren que no tenen prou personal i no poden augmentar-lo per les restriccions de Montoro.

15/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris