Derrota 0-1 de l’Atlètic Balears davant el Llagostera amb de la Morena a la banqueta

Els darrers 30 minuts l'Atlètic Balears ha jugat amb un home més després de l'expulsió de Fuster

26/11/2017

A Son Malferit, s’ha pogut escriure el capítol final de l’era De la Morena. L’Atlètic Balears ha firmat un altre desastre a casa en perdre davant el Llagostera. Al minut 28, un gran llançament de falta de Pitu entra per l’escaire de Carl i suposa el gol que seria definitiu. A la segona part, el Llagostera ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió de Fuster amb dues grogues seguides, però ni amb més de mitja hora en superioritat numèrica, els blanc-i-blaus han pogut reaccionar. Una doble ocasió de Kike i Oliva ha estat l’únic argument ofensiu d’un equip que queda a un punt del descens. Tot i aquesta situació preocupant, l’entrenador no es rendeix.