X

La Fundació ARCA ofereix itineraris històrics al centre de Palma

Els interessats han de demanar plaça al correu electrònic arcainforma@arcapatrimoni.net i pagar un preu simbòlic de 3 euros

27/11/2017

La Fundació ARCA ofereix itineraris històrics al centre de Palma

“Música, turisme i patrimoni” és el projecte pilot de la Fundació ARCA que ofereix itineraris històrics al centre de Palma. Demà faran el primer d’aquests recorreguts guiats, que acabarà amb un concert de guitarra al Sant Francesc Hotel Singular.

Edificis que han estat tancats i oblidats durant dècades i que en els darrers anys han estat reconvertits en establiments singulars. Els recorreguts culturals del projecte “Música, turisme i patrimoni” començaran a la seu d’ARCA. En la seva primera jornada finalitzarà al Sant Francesc Hotel Singular, amb un concert de guitarra en el seu rehabilitat pati mallorquí. La iniciativa pretén fomentar els itineraris històrics i culturals combinats amb una proposta musical. Que els residents i visitants coneguin també la recuperació d’edificis històrics.

Els interessats han de demanar plaça al correu electrònic arcainforma@arcapatrimoni.net i pagar un preu simbòlic de 3 euros. El 5 de desembre es farà el següent itinerari, des de les cinc del capvespre, que acabarà a l’Hotel Posada Terra Santa, amb un concert de trio de guitarres. Dia 19 el recorregut cultural acabarà amb un concert d’un quartet de cordes, a les sis i mitja del capvespre, al Boutique Hotel Ca’n Cera. HI col·laboren els alumnes del Conservatori de Música.

27/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris