X

Alaior promou l’electrificació del polígon sense tenir garantit tot el finançament

L'Ajuntament diu haver frenat la fuita d'empreses a Maó a l'espera que es concreti l'aportació de 400.000 euros del Govern balear

30/11/2017

Alaior promou l’electrificació del polígon sense tenir garantit tot el finançament

Sense tenir encara garantit tot el finançament, els promotors del polígon de la Trotxa a Alaior tramiten davant del Consell de Menorca el projecte valorat en 1.600.000 euros, que ha de permetre donar cabuda a altres empreses que es vulguin establir al municipi.

Algunes han hagut de marxar aquests darrers anys a Maó perquè la falta de potència elèctrica les impedia implantar-se a Alaior. Però la recuperació econòmica i les gestions dutes a terme amb el suport de l’Ajuntament ja han permès frenar aquesta fuita d’empreses.

L’empenta definitiva la donarà el projecte d’electrificació, sotmès ara a l’interès general del Consell insular, que és qui ha d’autoritzar l’obra. Després hi faltarà posar els diners. L’Ajuntament n’aporta 800.000 euros, la meitat, i els empresaris una quarta part. Ara només hi manca que el Govern també en doni 400.000 perquè l’ampliació sigui un fet.

30/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris