X

Premis als negocis tradicionals de les Pitiüses

Ángel Nieto també va rebre un premi a títol pòstum

01/12/2017

Premis als negocis tradicionals de les Pitiüses

El Centre Cultural de Jesús ha acollit la novena edició dels Premis Posidònia a la Excel·lència Empresarial que atorga la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera. Tres negocis tradicionals que han contribuït al progrés de la societat pitiüsa han rebut aquests guardons.

Negocis tradicionals que passen de pares a fills. És el cas de la Llibreria Vara de Rey, oberta per Jaume Marí als anys 70 com a quiosc al passeig de s’Alamera i que ara continua el seu fill Joan. Segons assegura el gerent del negoci, és important saber adaptar-se als nous temps.

Un altre premi de la nit va ser per a l’Hostal Talamanca, que va començar com a balneari als anys 30 i com a hostal el 1985, a mans de Pepe Torres Reiet. En 2006 el van vendre i ara continua amb la família de Carme Turró. Aquest establiment és un dels principals punts de trobada de turistes i residents.

La Pescaderia Federico, a Formentera, va obrir portes fa 47 anys. És un clar exemple de negoci familiar local i va rebre un altre dels premis.

L’últim guardó de la cerimònia va ser per a Ángel Nieto a títol pòstum. La Cambra va reconèixer la seva tasca d’ambaixador d’Eivissa i el seu compromís amb l’illa.

01/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris