X

La prèvia de la Segona B

Súper Esport demà a IB3 partir de les 11:30 amb el Formentera-Sabadell en directe

02/12/2017

La prèvia de la Segona B

El Mallorca vol tornar al camí de la victòria després de l’empat de la passada jornada contra l’Olot. Els números de l’equip de Vicente Moreno són per emmarcar. I el gran somni és acabar l’any invictes. L’obstacle demà és el Sabadell. El conjunt català fa quatre partits que no guanya: suma una derrota i tres empats. A la plantilla vermella trobam un jugador que coneix ben bé el rival de demà. Pol Roige va arribar del Sabadell al mercat d’hivern del 2016.

Després de la històrica fita aconseguida contra l’Athlètic Club a la Copa del Rei, el Formentera vol baixar dels núvols per enfrontar-se al Badalona. Tito García Sanjuán tendrà una plantilla ben curta. Només podrà comptar amb 14 jugadors. Contra els catalans els pitiüsos volen entrar a la zona teba de la classificació.

La era Horacio Melgarejo afronta l’estrena en competició. La dinàmica de l’Atlètic Balears ha de canviar per allunyar-se de les places de perill i després començar a mirar cap a l’objectiu d’aspirar als playoffs d’ascens a Segona. Són quinzens i sumen sis partits seguits sense guanyar. La primera prova de foc la tenen demà contra l’Alcoyano. El tècnic argentí no podrà comptar amb Migue Marin, per acumulació de targetes. Això sí, promet que l’equip blanc i blau s’hi deixarà la pell.

La Penya Esportiva vol aixecar el vol davant el quart classificat, el Cornellà. Els homes de Dani Mori necessiten sumar de tres en tres per poder sortir de la part baixa de la classificació. Són penúltims a sis de la zona de fora del descens. Borja Navarro, per lesió, i Marcos Pérez, per acumulació de grogues, queden a l’illa.

02/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris