X

L’associació Somnis Reciclats cerca patges reials

"Somnis reciclats" forma part de la campanya de responsabilitat corporativa d'aquest mes d'IB3

04/12/2017

L’associació Somnis Reciclats cerca patges reials

Totes aquestes cartes cerquen un voluntari que se’n vulgui fer càrrec. Han estat escrites per nins i nines de famílies sense recursos de Mallorca i els serveis socials les han duites fins a la seu de l’Associació Somnis Reciclats (al carrer Font i Monteros, 4). Allà qui ho desitgi les pot consultar i apadrinar-ne una. Un gest amb el que el voluntari es compromet a fer arribar a l”associació abans del dia de Nadal un dels regals que el menor demana als reis.

“Els reis de la il·lusió” és una iniciativa que ara fa 5 anys que posaren en marxa i amb la que volen garantir que cap nin es quedi sense estrenar regal per reis.

Les cartes són  anònimes i només consta el nom, l’edat i allò que el menor demana als reis. També s’afegeix informació com les talles dels menuts per si els patges volguessin afegir a la joguina un parell de sabates o roba. L’any passat foren més de 800 les cartes rebudes,  enguany creuen que superaran les 900.

Encara que no s’apadrinin totes, des de l’associació asseguren que ningú quedarà fora regal. Per això disposen d’una xarxa de col·laboradors, com aquesta jugueteria de ciutat on posen una lladriola solidària. Com ells, d’altres comerços posaran el seu granet d’arena per tal de què tots els nins tenguin un regal.

L’associació també recapta fons mitjançant diferents iniciatives com mercats solidaris, venta d’objectes de segona mà. qualsevol petit gest suma, és per això que comercialitzen xapes per un euros amb imatges de la campanya. Amb 30 xapes venudes es pot fer complir el somni d’un infant.

04/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris