X

Comença a Catalunya la campanya electoral més ‘atípica’

El cap de llista de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, és a Brussel·les i el d'ERC, Oriol Junqueras, és a la presó

05/12/2017

Comença a Catalunya la campanya electoral més ‘atípica’

Els exconsellers del PdeCat que han estat alliberats han protatgonitzat aquest dimarts l’acte de campanya de Junts per Catalunya. Han explicat la seva experiència a presó, han mostrat el seu suport als qui no han sortit i han encoratjat la gent a continuar lluitant. L’acte ha acabat amb una connexió amb Brussel·les amb Puigdemont i la resta d’exconsellers que es troben allà.

A Vic, també començà dilluns vespre Esquerra Republicana la campanya electoral, amb el lema ‘La democràcia sempre guanya’. Sense Oriol Junqueras, a la presó, però sí amb Carles Mondó, que hi compartia cel·la.

I Inés Arrimadas, de Ciutadans, ha dit aquest dimarts, en un cicle de conferències, que veu al PP i al PSC molt nerviosos pels resultats dels seus propis partits i no per lluitar contra el procés.

I Miquel Iceta diu tenir la fórmula per canviar el rumb que ha marcat l’independentisme cap a un camí de l’acord i el procés.

El discurs dels comuns està marcat per les polítiques socials. Asseguren que són imprescindibles per superar la confrontació entre els diferents blocs.

García Albiol torna a apostar per una aliança entre forces constitucionalistes. Tot, per recuperar la confiança en Catalunya i sobretot, per solucionar la fractura social creada, segons el PP, per l’independentisme.

La CUP, que va triar un dels col·legis electorals on es visqueren càrregues policials per encetar la campanya electoral, crida a la unilateralitat i la desobediència.

05/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris