X

Milers d’independentistes es manifesten a Brussel·les per demanar democràcia

Segons la Policia belga, 40.000 persones han protestat pels carrers de la capital en què demanen l'implicació d'Europa per solucionar el conflicte entre Espanya i Catalunya

07/12/2017

Milers d’independentistes es manifesten a Brussel·les per demanar democràcia

40.000 persones, segons la Policia belga, han omplit aquest dijous els carrers de Brussel·les en una manifestació independentista convocada en defensa de les institucions catalanes i per demanar l’alliberament dels polítics i dels presidents de l’ANC i Òmnium que són a la presó.
 IB3 videos  Sáenz de Santamaría: Els independentistes es poden manifestar a Brussel·les perquè tenen un DNI espanyol

El color groc i les estelades han estat els dos elements que predominaven els carrers del cor d’Europa. Brussel·les s’ha convertit en l’epicentre de la protesta independentista: la ciutat que acull Puigdemont des de fa més d’un mes i on avui l’expresident ha tornat a sentir el suport de la gent. Milers de persones demanant l’alliberament dels que queden a presó i reclamant a Europa que no miri a cap un altre costat.

Les entitats sobiranistes Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han destacat la gran afluència de gent que ha participat a la manifestació. Ni el fort vent que ha bufat en alguns moments n’ha fet desistir els participants.

 

Protesta al cor d’Europa enmig la campanya electoral a Catalunya

I a Catalunya, continua la campanya electoral. El candidat del PSC, Miquel Iceta, ha explicat aquest dijous quines passes farà si aconsegueix la presidència de la Generalitat.

D’economia i d’una proposta de reduir en un 60% diferents organismes i societats de la Generalitat, és el que ha abordat aquest dijous el candidat del PP, Xavier García Albiol, en un acte al Prat de Llobregat on ha dit que no hi pot haver alternativa a l’independentisme sense un PP fort.

07/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris