X

La millora del pont dels Jueus i el carrer Marbella de Palma serà una realitat l’any que ve

Aquests són els únics projectes que estan pendent d'execució del Consorci de la Platja de Palma

07/12/2017

La millora del pont dels Jueus i el carrer Marbella de Palma serà una realitat l’any que ve

L’empedrat del carrer Marbella serà substituït per asfalt. D’aquesta manera es posarà el punt final a anys de problemes circulatoris, de renou i de clots. Es tracta d’un dels darrers tres projectes que ha redactat el Consorci de la Platja de Palma amb l’organisme ja dissolt.

El torrent dels Jueus també millorarà la seva fesomia. Es reformaran les baranes per garantir-ne millor la seguretat dels vianants. A més es reconstruirà el vial de vianants de l’antiga via del tren perquè hi puguin passar els veïnats i ciclistes.

Així mateix, es preveu obrir el carrer Rafel Serra per possibilitar que es comuniqui amb els vials confrontants pels extrems. En total, s’invertirà més d’1 milió d’euros en els tres projectes que ja faran de forma directa els ajuntaments de Palma i Llucmajor.

El consorci ha gestionat i aprovat iniciatives publicoprivades que superen els 7 milions. El Govern va aprovar la dissolució del Consorci després que l’Estat decidís sortir-ne. L’Executiu reclama 63 milions en inversions i Madrid exigeix una justificació.

07/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris