X

Més de 45.000 persones es manifesten a Brussel·les per la independència de Catalunya

Demanen una implicació real i que les institucions europees no mirin cap a un altre costat en la crisi política entre l'estat espanyol i Catalunya

07/12/2017

Més de 45.000 persones es manifesten a Brussel·les per la independència de Catalunya

Des de mitjan matí d’aquest dijois, els carrers de Brussel·les s’han anat omplint de manifestants. El cor d’Europa s’ha omplit de color groc, per reclamar la llibertat dels presos, i d’estelades.

Al capdavant de la manifestació, els expresidents Carles Puigdemont i Artur Mas, acompanyats dels exconsellers i altres membres del PdeCat; la candidata d’Esquerra Republicana Marta Rovira, amb companys de partit, així com representants de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

Una vegada acabat el recorregut, ha començat l’acte polític, centrat en demanar més democràcia. Aquest dijous també s’ha volgut posar el focus a Europa. Demanen una implicació real i que les institucions europees no mirin cap a un altre costat en la crisi catalana.

Puigdemont i els exconsellers de la Generalitat han agraït el suport de la gent. L’expresident ha dit que s’ha escrit una pàgina molt important en la història d’Europa.

07/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris