X

La falta de gol de la Penya Esportiva

La Penya necessita 170 minuts per fer un gol. La manca d'encert té enfonsat l'equip de Dani Mori a la classificació. Els eivissencs ja fa cinc jornades que no marquen

09/12/2017

La falta de gol de la Penya Esportiva

Disset partits i només nou gols. La punteria està sent cruel amb la Penya. L’estadística, també. La pilota no entra a l’hora de la veritat i, en aquest moment, només el Caudal asturià, del grup II, ha marcat menys que els penyistes en tota la Segona B després de quasi mitja volta de campionat.

Polanco i Górriz, amb dos gols, cadascú amb dues dianes, són els pitxitxis d’un equip amb el punt de mira desviat. El gol, diu Górriz, és cosa de tots.

El davanter que més ha jugat, Guille Andrés, només n’ha fet un en 1.168 minuts. El valencià ha participat en totes les jornades, però no està sent capaç d’assecar la seua pòlvora. I és que en general, la Penya necessita una revàlida. Per què no contra l’Ebro, es pregunten a Santa Eulària?

Penúltima, la Penya ha d’accelerar tot d’una i evitar d’una vegada les targetes vermelles. Amb set expulsions, els penyistes tenen el dubtós honor d’encapçalar aquest rànquing entre els vuitanta equips que juguen a la divisió de bronze.

09/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris