X

El comiat de Biel Barceló: “No vaig avaluar les conseqüències del viatge”

L'exvicepresident del Govern i exconseller de Turisme continuarà com a diputat del Parlament fins a la votació dels pressuposts

14/12/2017

El comiat de Biel Barceló: “No vaig avaluar les conseqüències del viatge”

Fes clic al play per tornar a veure la roda de premsa íntegra de Biel Barceló un dia després de dimitir com a vicepresident i conseller de Turisme.

Biel Barceló ha afirmat aquest dimecres en roda de premsa que continuarà en el seu escó de diputat al Parlament de les Illes Balears fins el dia de la votació dels pressuposts, “després m’agafaré un temps de reflexió amb el partit”. “Hi ha hagut una gran pressió i un gran desgast, i això s’ha anat acumulant”. Amb tot, abans d’acabar, ha fet balanç i ha defensat que “l’impost de turisme sostenible i la regulació del lloguer turístic justifiquen una legislatura”. “Hem de consolidar polítiques d’esquerres en aquesta terra”, ha acabat.

“El debat sobre la saturació turística ha possibilitat per primera vegada posar un sostre de places a les Illes Balears”, ha afegit.

Barceló renuncia al seu càrrec arran de la polèmica pel seu viatge a Punta Cana. “Demà es farà efectiva la dimissió i entrarà el nou conseller o consellera de Turisme”, ha dit. I sense avançar noms, ha afirmat que “la vicepresidència del Govern hauria de quedar en mans de MÉS”.

“Defenso els codis ètics del govern i del partit. Ara no em toca dir si s’han de canviar o no. Són els que estan en vigor i els respecto. Repeteixo que hi vaig anar com a persona, no com a vicepresident”, ha dit al respecte.

L’encara vicepresident del Govern i conseller de Turisme va presentar ahir la seva dimissió davant la presidenta del Govern, Francina Armengol, després de reunir-se durant més de dues hores a porta tancada amb l’executiva extraordinària del seu partit, MÉS per Mallorca
 MÉS per Menorca i Podem descarten entrar al Govern 
 Biel Barceló dimiteix com a conseller de Turisme i vicepresident del Govern

 

 

14/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris