X

Sant Antoni vol enderrocar una altra casa il·legal a Sant Mateu

Sospiten que s'hi fan lloguers irregulars

14/12/2017

Sant Antoni vol enderrocar una altra casa il·legal a Sant Mateu

En aquesta casa han arribat a viure-hi un centenar de persones de lloguer. Ara l’Ajuntament de Sant Antoni n’ha ordenat la demolició de les obres il·legals: 900 metres quadrats de més. En cas de no complir en un termini de dos mesos, l’empresa propietària hauria de pagar 12 multes que pugen a un milió d’euros.

Fa dos mesos, personal de l’Ajuntament va intentar inspeccionar les obres il·legals que s’hi estan fent, de les quals en tenen constància a través d’una inquilina, però la propietat va impedir-los l’entrada. Tampoc no hi va deixar entrar el Consell, que volia fer una inspecció sobre el lloguer. Com que no es va poder constatar l’activitat, es va obrir un expedient per obstrucció que pot acabar amb una altra multa de fins a 40.000 euros. A més, l’Ajuntament va enviar el cas a l’agència tributària i al jutjat, que no hi va veure delicte. Sant Antoni també ha ordenat demolir aquesta casa il·legal del Pla de Sant Mateu.

En poques setmanes, l’Ajuntament n’iniciarà l’execució forçosa amb multes mensuals que poden sumar 300.000 euros. El propietari ha assegurat que recorrerà contra la multa i lamenta que l’Ajuntament vulgui esbucar només ca seua quan considera que el 80% de les cases de Sant Mateu són il·legals.

14/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris