X

La Penya visita en quadre el feu del Vila-real B

Selfa està lesionat i Jandrín és dubte pels penyistes

15/12/2017

La Penya visita en quadre el feu del Vila-real B

Una Penya Esportiva en quadre viatjarà demà a Vila-real per enfrontar-se al filial groguet, segon classificat. Els penyistes no podran disposar de Rueda i Raúl, sancionats, ni amb Borja Navarro i Selfa, lesionats. La Penya no guanya des de l’1 de novembre.

Aquesta perspectiva té la Penya de cara al duel d’aquest diumenge. El Vila-real B es juga ser subcampió d’hivern i no li posarà les coses fàcils al conjunt de Dani Mori. Després que l’Ebro li empatés al darrer minut la passada jornada, els santaeulaliencs intentan recuperar l’ànim.

Amb dos lesionats i el dubte de Jandrín, la tangana al final del partit contra l’Ebro li ha passat bona factura a la Penya. Rueda i Raúl començaran a complir el primer dels quatre i tres partits de sanció amb els quals els ha castigat el Comitè de Competició.

Amb catorze futbolistes del primer equip disponibles i completant convocatòria amb juvenils, la Penya només té un desig. Acabar el 2017 amb una alegria que atraqui una miqueta la zona de salvació, ara a set punts de distància.

15/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris