X

Es Castell preveu una auditoria per verificar el sobrecost del servei d’aigua

El batle atén, "per transparència", la petició de Som Es Castell a l'oposició davant la imminent revisió a l'alça de les tarifes

18/12/2017

Es Castell preveu una auditoria per verificar el sobrecost del servei d’aigua

L’Ajuntament des Castell ha inclòs una partida de 20.000 euros en els seus pressupostos per l’any que ve per tal d’encarregar una auditoria que contrasti els dèficis i sobrecostos reclamats per la concessionària de l’aigua, Hidrobal, durant els 28 anys de privatització del servei.

El batle Lluís Camps ha decidit incloure aquest compromís en els comptes de 2018, que aquest dimarts donarà a conèixer públicament. Diu que no dubta de les xifres aportades per Hidrobal, però que encarrega l’auditoria com una mostra de transparència cap a l’oposició.

De fet, aquest és el compromís que va contreure, a instàncies del grup de Som Es Castell, durant el plenari del mes de juny que va aprovar les noves tarifes d’aigua que els veïns començaran a pagar a partir de dia 1 de gener.

El prop de mig milió d’euros anual que s’ha repercutit sobre la població a través de les noves tarifes inclou el deute de 300.000 euros que Hidrobal reclama pels anys que l’aigua no era potable i no podia actualitzar el cost del servei.

L’auditoria d’Es Castell sobre Hidrobal s’afegeix a la que ja té en marxa Maó per comprovar si són certes les inversions que diu haver fet al municipi la mateixa empresa concessionària.

18/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris