X

Bel Busquets continuarà amb les polítiques de Turisme fixades per Biel Barceló

La nova vicepresidenta del Govern i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme ha fet referència en la seva presa de possessió a les crítiques que l'han titllada d'antiturista: "En cap moment he manifestat la meva oposició contra el turisme"

18/12/2017

Bel Busquets continuarà amb les polítiques de Turisme fixades per Biel Barceló

Bel Busquets ha pres possessió avui del càrrec en un acte al Consolat de Mar, en què també hi era present el seu antecessor, Biel Barceló. Ha promès el càrrec per imperatiu legal, sense renunciar al dret dels pobles de les Illes a decidir el seu futur, ha dit. Ho ha fet davant el seu antecessor, Biel Barceló, dels membres de l’executiu, dels portaveus parlamentaris, la delegada del govern espanyol, Maria Salom, entre altres autoritats. També els secretaris generals de Comissions Obreres i UGT i el rector de la Universitat, Llorenç Huguet. En canvi, no ha assistit cap representant de la Federació Hotelera de Mallorca, que s’han excusat afirmant que l’acte coincidia amb una assemblea i el dinar de Nadal. La presidenta, Francina Armengol, ha afirmat en el seu discurs que aquest nomenament reforça el compromís del Govern amb els ciutadans i ha lloat la tasca feta fins ara per Barceló. L’acte ha acabat amb la fotografia oficial del nou equip de Govern de Francina Armengol al pati del Consolat de Mar.

Una vegada pres possessió del càrrec, Bel Busquets ha afirmat que continuarà amb les polítiques impulsades pel seu predecessor, Biel Barceló, amb qui s’ha fet també la fotografia de família, juntament amb els directors generals i gerents de les fundacions de la conselleria. Continuïtat amb el Pla de ciència, la Llei turística, el doblament de l’ecotaxa i el traspàs de promoció turística. També ha fet referència a les crítiques que l’han titllada d’antiturista. La nova vicepresidenta del Govern, que ha anat acompanyada fins a la conselleria a presentar-se al personal amb Biel Barceló, ha dit que amb el seu nomenament es referma el compromís de Més per Mallorca amb l’executiu. Després de deixar-la amb el seu equip, Biel Barceló ha sortit de la conselleria que ha estat ca seva durant dos anys i mig.

 

L’oposició critica el nomenament de Bel Busquets

 

18/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris