X

L’aparcament soterrani al port de Vila tindrà capacitat per a 700 vehicles

S'espera que els treballs comencin després del proper estiu

18/12/2017

L’aparcament soterrani al port de Vila tindrà capacitat per a 700 vehicles

Autoritat Portuària ha donat un pas més en el seu compromís amb l’Ajuntament d’Eivissa d’apropar el port als ciutadans. Durant el Consell Anual de Navegació i Port ha presentat els detalls de la nova terminal per als vaixells de Formentera. L’àrea on es treballarà, destacada en vermell, té forma de ferradura.

A la pota esquerra se situarà la nova terminal, que constarà de tres blocs, i un pàrquing subterrani de 18 milions d’euros de pressupost que anirà, aproximadament, des de la rotonda dels podencs, fins a l’escola de vela. I tindrà capacitat per a 691 vehicles. L’espai que envolta la terminal marítima, serà majoritàriament per a vianants, amb zones verdes i pèrgoles.

Per a l’inici de les obres, cal la ratificació per part del Govern central de la nova Delimitació d’Espais i Usos Portuaris.

Autoritat Portuària espera començar les obres de la nova terminal l’octubre vinent. S’aixecarà on ara hi ha la confraria de pescadors i el varador, que passaran a situar-se als molls comercials. La terminal i el seu entorn; el pàrquing, i tres nous pantalans i un taló tenen un pressupost de 27,4 milions d’euros.

18/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris