X

Es Castell no farà ús del quarter Comte de Cifuentes fins que no sigui de la seva propietat

L'Ajuntament ja ha desallotjat l'edifici i nega que s'estigui dificultant l'entrada a la Sareb per efectuar les feines de manteniment

19/12/2017

Es Castell no farà ús del quarter Comte de Cifuentes fins que no sigui de la seva propietat

Fa 17 anys que Es Castell reclama la compra pública dels antics quarters militars propietat, actualment, de la Sareb. Té permís, mitjançant conveni, per utilitzar les instal·lacios del quarter Duc de Crillon, però no de l’edifici Comte de Cifuentes. Per això presenta un estat més deteriorat. La Sareb diu que ha intentat accedir per realitzar tasques de manteniment, però que la Policia Local li ho ha impedit. Lluís Camps, batle des Castell, ho nega.

L’entitat financera també acusa l’ajuntament d’ocupar de manera indeguda les instal·lacions del Comte de Cifuentes. El batle reconeix que en varen fer ús durant un temps, arrel d’un acord verbal, però que fa un any que el varen dessallotjar.

Mentrestant, diuen que continuen esperant que es produeixi la reunió, que tenien programada abans de Nadal, amb representants del Govern i del Consell per comprar l’immoble, valorat en uns 3 milions d’euros. La intenció és donar-li un ús social i cultural.

19/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris