X

Plusos especials de 5.000 euros als caps de la Policia de Ciutadella per les festes de Sant Joan

UPCM diu que és negligent i qüestiona la legalitat de donar complements superposats, al marge del sou, als responsables del cos

20/12/2017

Plusos especials de 5.000 euros als caps de la Policia de Ciutadella per les festes de Sant Joan

El repartiment de gratificacions extraordinàries als policies locals de Ciutadella per la seva feina durant les festes de Sant Joan ha aixecat una nova polèmica política. I no ja pels 8.500 euros, a 178 euros per agent, amb els quals, per segon any, s’ha volgut premiar la seva bona feina en el desenvolupament de la festa, sinó per la gratificació especial d’entre 4.500 i 5.500 euros que, a més del seu sou, s’ha donat a l’inspector i a cadascun dels tres subinspectors del cos. Així ho denuncia el regidor d’UPCM, Joan Triay, després que la Sindicatura de Comptes hagi qüestionat la legalitat dels complements que cobren els funcionaris.

Triay recorda que es va acordar donar un complement de 2.100 euros al cap de Policia com a director del pla de seguretat de les festes i de 1.700 a cada subinspector. Però, a l’hora de la veritat, aquesta gratificació s’ha multiplicat quasi per tres, ja que se’ls han concedit plusos addicionals per fer feina en festiu o de nit. El regidor troba negligent atorgar complements superposats i diu que, probablement, són també il·legals. Aquest dijous, el plenari de l’Ajuntament ho debatrà.

20/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris