X

El Pi i el PP critiquen els pressupostos perquè no es contempla una rebaixa d’impostos a les classes mitjanes

La consellera Catalina Cladera els acusa de mentir als ciutadans i defensa els comptes del 2018 perquè redistribuiran la riquesa

20/12/2017

El Pi i el PP critiquen els pressupostos perquè no es contempla una rebaixa d’impostos a les classes mitjanes

En el debat a les esmenes als pressupostos de la Conselleria d’Hisenda que s’ha celebrat aquest dimecres al Parlament, El Pi i el PP han criticat que els comptes no contemplin una rebaixa d’impostos per a les classes mitjanes ara, segons diuen, que s’ha produït una millora en l’economia. La consellera d’Hisenda, Catalina Cladera, els ha acusat de mentir als ciutadans i ha defensat que els comptes per al 2018, els més alts de la història, redistribuiran la riquesa. A més, ha recordat que les partides per serveis socials augmentaran un 20%.

Pel que fa al debat a les esmenes als pressupostos de la Conselleria de Medi Ambient, PP i Ciutadans han centrat les seves intervencions en criticar la gestió del conseller, Vicenç Vidal, sobretot, pel que fa a torrents i al cicle de l’aigua. Podem afirma que són els comptes més verds i ecologistes i Vidal ha afirmat que les partides destinades al cicle de l’aigua augmentaran un 50%.

 

 

20/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris