X

‘Especial Eleccions Catalanes 21D’ a IB3

IB3 Ràdio oferirà un programa especial a partir de les 20 hores, i IB3 Televisió n'emetrà un altre a les 20:20 hores

21/12/2017

‘Especial Eleccions Catalanes 21D’ a IB3

Els Serveis Informatius d’IB3 fan un seguiment especial al llarg d’aquest dijous amb motiu de les eleccions del 21D, a Catalunya.

Des de primera hora, podreu seguir tot el que passi als butlletins horaris d’IB3 Ràdio i al programa Al Dia. També, els nostres informatius us oferiran les reaccions que es produeixin al llarg del dia fins arribar als dos programes especials, tant a la ràdio com a la televisió on coneixerem i analitzarem els resultats del dia.

La pàgina web d’IB3 Notícies, els comptes de twitter @IB3Noticies i Facebook: facebook.com/ib3noticies oferiran tota l’actualitat, i els usuaris que ho desitgin podran aportar i fer comentaris amb l’etiqueta #21D.

IB3 Ràdio us oferirà un programa especial a partir de les 20 hores amb Neus Mercant i Xesc Ferrer. En directe des de Barcelona tindrem els periodistes Yasmín Córdoba, a la seu dels partits, i Maties Salom al centre de dades.

Al llarg del programa us oferirem l’escrutini en directe, farem un repàs a les reaccions que es produeixin a les xarxes socials i als primers titulars de la premsa nacional i internacional.

També hi haurà lloc per  a la tertúlia amb els experts següents: Bernat Riutort, professor de Filosofia de la UIB, i membre de la Comissió Ètica del Govern; Gregorio San Jose, advocat penalista; Margalida Ensenyat, politòloga; Anna Picorelli, economista; Jaume Munar, poeta i empresari, i Xènia Chela, politòloga.

Hi intervindran periodistes de les illes que viuen o coneixen de prop la realitat catalana (des de Barcelona i altres llocs) com Valentí Puig, Andreu Gomila i Sebastià Bennàssar.

De les 20.20 a les 23.30 hores podreu seguir a IB3 Televisió ‘Especial Eleccions Catalanes 21D’ amb  Xavi Garcia i Virginia Galiano. Un espai fets pels Serveis Informatius d’IB3 que connectarà amb tots els punts d’interès de Barcelona i Madrid amb dos enviats especials a Barcelona.

També, hi haurà temps per a la taula de debat en què participaran representants de PP, PSOE, Podem, Més per Mallorca, El Pi, Més per Menorca i Ciutadans per valorar la nit electoral, i coneixerem, a més, l’opinió de sociòlegs experts.

A la web IB3.org podeu seguir aquest programa en directe i, si no, el podreu veure a la nostra secció “A la carta”. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a Facebook: IB3org.

21/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris