X

Hispania signa un acord per a la compra de set Alua Hotels a Balears i Canàries per 165 milions

La socimi espera executar aquesta opció de compra al febrer de 2018

21/12/2017

Hispania signa un acord per a la compra de set Alua Hotels a Balears i Canàries per 165 milions

Imatge de l'hotel AluaSoul Mallorca Resort a Cala d'Or.

Hispania ha signat una opció de compra amb la firma europea de capital de risc Alchemy per a l’adquisició de set hotels de la cadena Alua Hotels & Resorts a les Illes Balears i les Canàries per un total de 165 milions d’euros, segons ha informat aquest dijous la companyia mitjançant un fet rellevant, que espera executar aquesta opció de compra al febrer de 2018.

Els set establiments hotelers inclosos en aquesta operació són l’AluaSoul Palma (Platja de Palma), l’AluaSoul Mallorca Resort (Cala d’Or), l’AluaSoul Alcudia Bay (Alcúdia), l’AluaSoul Ibiza (Santa Eulària des Riu) i l’AluaSun Torrenova (Palmanova) -tots ells situats a les Illes- i els hotels Ambar Beach (Fuerteventura) i Parque San Antonio (Tenerife). Entre tots sumen més de 1.700 habitacions.

Alua Hotels & Resorts continuarà operant els hotels a través d’un contracte d’arrendament amb un component fix i un altre variable, en línia amb la resta d’hotels d’Hispania. Com a part de la transacció, Hispania espera invertir al voltant de 20 milions d’euros a reformar quatre dels set establiments, ja que els altres tres ja es van reformar en 2016 i 2017.

Mitjançant aquesta adquisició, la socimi (Societat anònima cotitzada d’inversió en el mercat immobiliari) ampliarà la seva presència a les Balears, especialment a Mallorca, i diversificarà els operadors que gestionen els hotels de la seva cartera. Quan es tanqui aquesta operació, Hispania passarà a comptar amb un total de 12.938 habitacions en 45 hotels.

La consellera d’Hispania Concha Osácar ha destacat que aquesta transacció “encaixa amb l’estratègia” desenvolupada per la societat i reforça el seu posicionament “de lideratge en el sector vacacional”.

Alua compta en total amb 15 establiments hotelers i al voltant de 3.200 habitacions a les Illes Balears i les Canàries.

21/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris