X

El sorteig de Nadal esquita de premis les Illes

22/12/2017

El sorteig de Nadal esquita de premis les Illes

La loteria de Nadal marca avui el dia. La Grossa ha esquivat les Illes però, el segon premi sí que ha arribat a Mallorca. Concretament a Sant Llorenç des Cardassar on s’han repartit 1 milió 250.000 euros.

A les 9 i 56 minuts del dematí Nazaret Blanco i Yanise Alexandra cantaven el 51.244, un dels segons premis més matiners dels darrers anys, que ha sortit al vuitè filferro de la segona taula. El gruix dels dècims s’ha venut a Santander i a Biscaia, encara que la sort ha viatjat esquitant bona part de la geografia espanyola. A les Illes, el municipi de Sant Llorenç des Cardassar ha estat un dels més premiats. Allà s’ha venut una sèrie sencera. Això són un milió 250 mil euros, que han estat amb venda directa a finestra, per la qual cosa es pensa que el premi ha estat repartit. De moment, però, no ha comparegut cap premiat.

De fet, de seguida que els nins de Sant Ildefons han cantat aquest número, ha començat a acostar-se gent a l’administració per celebrar-ho. I és que és la primera vegada que venen un premi d’aquestes característiques.

Dos dècims d’aquest 51.244, s’han venut també a una joieria de Cala Millor i a Campos. Fa més de 40 anys que els propietaris d’aquesta botiga de decoració venen loteria i enguany és la primera vegada que reparteixen algun premi d’aquest sorteig. Tot i ser un lloc de pas de molts turistes i mallorquins només han venut un dècim d’aquest 51.244, premiat amb 125.000 euros. De moment, desconeixen qui ha estat el comprador.

Tres minuts després de donar el segon premi, les nines Nazaret Blanco i Yanisse Alexandra cantaven així el quart cinquè premi d’enguany. El 18.065, premiat amb 60.000 euros a la sèrie, ha repartit alegria a les Illes Balears. Aquest número s’ha venut a l’administració de Loteria del carrer de Jaume I de Formentera, i també a la del carrer de Barceló i Combis, de Palma.

La sort també s’ha repartit i molt a Formentera. El 18.065 l’ha repartit la parròquia. 60 sèries repartides en 600 números que han deixat a Formentera un total de 3 milions 600 mil euros. El repartidor de la fortuna és el rector de la parròquia de Sant Francesc, que anava al metge quan l’han avisat.

Una part d’aquest premi anirà destinat a cobrir el préstec que s’havia demanat per reformar l’església. Fins ahir mateix es venien dècims del número de la parròquia, i el premi ha quedat molt repartit a l’illa.

Però no només ha tocat a Formentera. A Palma, a la barriada de Pere Garau, l’administració número 15 ha repartit 50 números del 18065, que suposen 300 mil euros. Aquesta és la segona vegada que donen un premi del sorteig de Nadal.

El darrer cinquè premi del sorteig de la rifa de Nadal ha estat el 22.253. Una part d’aquest número s’ha venut a s’Arenal.  Se’n duen 6000 euros per dècim. L’Alegria entre els premiats era evident. Són treballadors de la zona que varen comprar el número per terminal.

Un altre pessigada d’aquest cinquè premi ha arribat a Porto Pi. I altres dos cinquens premis han caigut a Mallorca. Un ha estat un número molt baix, el 580, però que ha duit la sort a Manacor.

El cinquè venut a la Colònia de Sant Jordi ha estat molt matiner. Aquest 58.808 l’han cantat Aroa Patricio Vaquero i Josué Ariel Guamán, a les 9 i 43 minuts. Premiat amb 60 mil euros a la sèrie i 6.000 euros el dècim. Un bocinet d’un cinquè premi ha caigut també a Sa Carroca, a Eivissa.  Precisament al punt de loteria de sa Carroca no només ha caigut un cinquè premi, també s’ha venut un altre dècim premiat amb 6.000 euros.

I així mateix s’ha fet espererar. Pocs minuts abans de migdia, ha sortit la grossa de Nadal.  El 71.198, premiat amb quatre-cents mil euros el dècim, ha estat molt repartit. S’ha venut a una vintena d’administracions. La grossa, però, ha esquivat les Illes Balears. S’ha venut a Torrejón de Ardoz i a Madrid capital. L’alegria es respirava a l’Administració de Doña Manolita que també ha venut part del 71.198. Màlaga és una altra de les localitats agraciades, precisament al barrio de la Trinidad. La pluja ha arribat també Vilalba, a Lugo, on han caigut 520 milions, la majoria a la finestreta d’una administració i 200 milions a un bar. ha estat un premi molt repartit. També s’ha venut a Las Palmas, Múrcia i Benetússer, a València.

El premi més matiner s’ha cantat a les 9 i 19 minuts del dematí d’aquesta manera. Pràcticament acabava de començar aquest sorteig especial de Nadal quan els nins de Sant Ildefons Aroa Patricio Vaquero i Josué Ariel Guamán s’han encarregat de donar aquest tercer premi al 6.914, dotat amb 500 mil euros a la sèrie, 50mil al dècim.

A Barcelona, més de 100 dècims d’aquest tercer premi s’han venut al bar de la Fundació Esportiva Gramanet i al municipi d’Alagó, a Saragossa, els veïnats s’han anat avisant uns als altres que havia tocat un tercer premi a l’administració del carrer Major. El 6.914 s’ha repartit al bar de l’Associació de la tercera edat, íntegrament, en participacions de 5 euros. Segons conta la propietària, era un número que no agradava per ser tan baix, però finalment ha deixat al poble un total de 22 milions i mig d’euros.

Menorca continua sense ser premiada a la loteria de Nadal, però hi ha altres premis relacionats amb el número guanyador, així que sempre hi ha algú que ho pot celebrar.

 

 

 

 

22/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris