X

El centre d’esports Rafa Nadal organitza la segona cursa solidària a Manacor

Els doblers que es recapti durant la celebració de la cursa solidària aniran destinats a l'ONG Llevant en Marxa

22/12/2017

El centre d’esports Rafa Nadal organitza la segona cursa solidària a Manacor

El proper 26 de desembre se celebra a Manacor la II Rafa Nadal Sports Centre Urban Race by Mallorca Sotheby’s. Una carrera solidària que enguany els beneficis es destinaran a la ONG Llevant en Marxa.

Els participants de la cursa podran realitzar les seves inscripcions a través de la web d’Elitechip fins al 25 de desembre o a la recepció de l’Sport Time, el centre esportiu que es troba dins les mateixes instal·lacions del Rafa Nadal Sports Centre fins al 22 de desembre. En el moment de la inscripció, s’acceptaran donacions majors per l’ONG. Els 500 primers inscrits tindran una bossa del corredor que inclou una samarreta commemorativa de l’esdeveniment, segons destaca l’organtizació de la cursa en una nota de premsa.

El recorregut de la carrera transcorrerà pel centre de Manacor i es podrà realitzar en dues modalitats: 6 km i 11 km. L’Urban Race és per a totes les edats, per això els més petits també podran participar a la carrera infantil, amb diferents recorreguts depenent de l’edat.

Les categories seran: Absolut: majors de 18 anys i majors de 15 anys. Kids d’entre 6 i 7 anys. Kids d’entre 8 i 10 anys. Kids d’11 i 12 anys. I Kids d’entre 13 i 14 anys.

L’horari que es durà a terme el dia de la carrera, el 26 de desembre, serà:

  • De 8.30 hores a 10.00 hores: recollida de dorsals (l’organització recomana recollir-los amb antelació)
  • A les 09.45 hores: sortida de la cursa Urban Race Kids
  • A les 10.30 hores: sortida de l’Urban Race
  • A les 12.00 hores: es farà l’entrega de trofeus fins a la clausura de l’esdeveniment que serà a les 13.00 horesç
  • En acabar la carrera hi haurà xocolatada i ensaïmada per a tots els participants i el lliurament de premis, on els tres primers classificats de cada categoria obtindran un obsequi.

 

Una cursa en favor de la nutrició dels nens d’Etiòpia

Llevant en Marxa és una ONG fundada a Mallorca el 1996 que treballa per millorar les condicions de vida de les comunitats més desfavorides a l’Amèrica i l’Àfrica. En aquests 20 anys han realitzat intervencions a Colòmbia, El Salvador, Guatemala, Hondures, Haití, Cuba i Etiòpia. L’entitat realitza una funció incansable que sorgeix de la voluntat de dotar als col·lectius més necessitats els mitjans necessaris perquè puguin desenvolupar-se de manera autònoma.

Els doblers que es recapti durant la celebració de la cursa solidària aniran destinats a l’àrea de desnutrició infantil de l’Hospital de Gambo, situat a Etiòpia. Aquest hospital atén cada any a més de 700 nens malnodrits.

 

22/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris