X

Troben el cos mort de l’ermità desaparegut a Valldemossa

El cadàver estava molt a prop de la seva senalla que es va trobar aquest dilluns a sa Talaia Vella

27/12/2017

Troben el cos mort de l’ermità desaparegut a Valldemossa

Membres del Grup de Rescat de Muntanya de Sóller han dona l’avís a les 16h15 de l’horabaixa de la troballa del cadàver de Pere Matamalas, l’ermità que romania desaparegut des de feia just una setmana. El cadàver estava molt a prop de la seva senalla que es va trobar aquest dilluns a  sa Talaia Vella, una zona molt abrupta a les rodalies de l’ermita de Valldemossa.

El Grup d’Intervenció de Muntanya de la Guàrdia Civil (GREIM) s’encarregarà a partir d’ara d’esclarir les circumstàncies de la seva mort. Aquest grup juntament amb policies, voluntaris de Protecció Civil  i tècnics de la Direcció General d’Emergències han participat en la recerca de l’home. La darrera vegada que va ser vist va ser als voltants de l’Ermita de la Trinitat de Valldemossa, pertanyent a la Congregació d’Ermitans de Sant Pau i Sant Antoni. L’ermità havia anat a recollir molsa per decorar el betlem.

La comunitat de Valldemossa està composta per quatre ermitans. El religiós desaparegut portava més de 25 anys a l’ermita i coneixia molt bé la zona.

 Una setmana cercant un dels darrers ermitans de Mallorca

27/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris