X

Quan fer feina és un càstig per l’esquena

Condemnada la UTE d'ambulàncies a indemnitzar un treballador amb 47.000 euros per ometre la normativa de riscos laborals

10/01/2018

Quan fer feina és un càstig per l’esquena

Imatge d'arxiu.

Un jutjat social de Palma ha condemnat a la UTE del servei de transport urgent d’ambulàncies a indemnitzar un treballador amb 47.000 euros. L’empleat va demanar l’extinció del contracte pels problemes de salut que li comportava la seva feina, entre els quals mal d’esquena. Segons la seva defensa, l’empresa no va prendre mesures preventives i el treballador era sotmès a sobre-esforços en el seu lloc de feina.

La víctima és el conductor d’una ambulància que també carregava pacients. Entre els danys patits, explica que un dia mentre manipulava un dels seus malalts -amb obsessitat mòrbida- va patir una lumbàlgia. L’advocat Pablo de Caso Alonso explica la importància d’aquesta denúncia als micròfons d’aquesta casa.

El lletrat lamenta que moltes empreses fan cas omís a la normativa en matèria de riscos laborals. En aquest cas, a més, responsabilitza a l’administració

IB3 Ràdio s’ha posat en contacte amb l’empresa concessionària del servei, que no ha volgut, de moment, fer declaracions perquè encara, diuen, no han rebut la sentència.

10/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris