X

Un ferri topa contra un creuer al port de Barcelona

L'incident és "molt atípic", donada la bona visibilitat d'aquest divendres, i que encara es desconeix si es deu a una fallada de les màquines o a un error humà

12/01/2018

Un ferri topa contra un creuer al port de Barcelona

Un ferri ha topat contra un creuer mentre feia la maniobra d’atracament en arribar al port de Barcelona, encara que cap dels passatgers ha resultat ferit o afectat per l’incident.

Segons han confirmat fonts portuàries que recull l’agència Efe, l’incident ha tingut lloc sobre les 14:00 hores d’aquest divendres quan el ferri Fantastic de la companyia Grandi Navi Veloci (GNV), procedent de Tànger, ha col·lisionat contra el creuer Viking Star, que es trobava atracat en la terminal B del port.

Les fonts han indicat que aquesta col·lisió és “molt atípica”, donada la bona visibilitat d’aquest divendres, i que encara es desconeix si l’incident es deu a una fallada de les màquines o a un error humà.

El xoc, que ha estat difós a través de les xarxes socials, ha estat “molt lleu” i cap persona ha resultat afectada, per la qual cosa ara “s’està avaluant si existeix algun dany material”.

12/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris