X

La ruta amb Madrid perd passatge en un any rècord a l’aeroport de Menorca

Les connexions amb Palma creixen un 20%

13/01/2018

La ruta amb Madrid perd passatge en un any rècord a l’aeroport de Menorca

Rècord de passatgers a l’aeroport de Menorca. Per les seves instal·lacions han arribat i han partit gairebé tres milions i mig de persones l’any 2017. Però el nombre de vols ha disminuït: la partida de Ryanair i Air Europa, que cobrien la ruta amb Barcelona; i la fallida de Monarch han fet que la proporció de passatgers per vol pugi a una mitjana de 113 persones per vol.

Quant a principals aeroports que operen amb el de Menorca, El Prat segueix dominant les connexions menorquines i ha mogut 750.000 persones el 2017, tot i que, actualment, només hi opera una sola aerolínia a l’hivern. L’aeroport de Son Sant Joan ha passat a segona posició i ha augmentat un 20% el moviment de passatgers respecte del 2016, amb un total de 307 mil persones. Però això ha provocat que Madrid, quedi relegat a quarta posició, tot i la declaració d’aquesta ruta com a Obligació de Servei Públic.

L’aeroport de Gatwick queda en tercera posició però també ha augmentat el nombre de passatgers, tot i que, al desembre, no hi va haver vol directe.

13/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris