X

Maria Frontera s’estrena al front dels hotelers de Mallorca criticant l’ecotaxa

Posa en dubte algunes de les polítiques turístiques del Govern

15/01/2018

Maria Frontera s’estrena al front dels hotelers de Mallorca criticant l’ecotaxa

Maria Frontera durant els seu discurs com a nova presidenta a la CAEB

La nova presidenta de la FEHM, Maria Frontera, assegura que l’impost de turisme sostenible juntament amb la recuperació de països que són competència directa, com Turquia i l’Egipte, ja provoca la minva de visitants. Ho podeu escoltar a Ib3 radio.

Frontera, que agafa el relleu d’Imma de Benito, aposta per una línia continuista. Ara bé, diu que ha de prevaler la qualitat per damunt de la quantitat.

La nova presidenta s’ha iniciat amb un discurs a la seu de la CAEB on ha llançat aquest missatge davant el conseller de Treball, Iago Negueruela, la delegada del Govern, Maria Salom i la consellera d’Economia. Catalina Cladera li ha allargat la mà, però ha matisat que el Govern aplica polítiques que beneficien el sector.

La junta extraordinària d’associats ha nomenat Frontera nova presidenta de l’entitat així com  la resta de components de la nova direcció, com la vicepresidenta executiva, María José Aguiló i els vicepresidents, Javier Vich i Jaume Horrach. Comença, per tant, un nou projecte encapçalat per la, fins ara, presidenta de l’associació hotelera de Sóller, que ha estat l’única candidatura.

15/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris