X

Una mare de Figueres deixa la seva filla de 8 mesos dins el cotxe i se’n va de copes

La dona, que anava beguda, va ser detinguda per abandonament de menors i l'Administració va dur la seva filla a casa d'uns familiars

22/01/2018

Una mare de Figueres deixa la seva filla de 8 mesos dins el cotxe i se’n va de copes

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona a Figueres, a Girona, per haver deixat la seva filla de vuit mesos a dins del cotxe i anar-se’n a ballar a un pub.

Els fets van tenir lloc la nit de diumenge. devers les 23.00 hores, el telèfon d’emergències 112 va rebre la trucada d’una dona alertant que havia vist un nadó de pocs mesos sol dins d’un cotxe.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra va anar fins on era el cotxe per cercar la mare. Els agents la van trobar ballant a dins d’un pub, amb símptomes evidents d’anar beguda.

La Policia va fer la prova d’alcoholèmia a la dona de 33 anys. Arran d’això, els Mossos van detenir-la per un delicte d’abandonament de menors i van posar el nadó a disposició de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, que l’ha duit a casa d’uns familiars propers perquè se’n facin càrrec.

La cambrera del pub ha explicat que la mare va arribar al local acompanyada d’un home i que va entrar i sortir de l’establiment al vehicle en diferents ocasions durant l’hora que va estar dins.

El cotxe on hi havia la criatura era d’un amic de la mare.

 

22/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris