X

Puigdemont retira la sol·licitut per delegar el vot en el ple d’investidura

La Mesa del Parlament ha decidit postergar fins dijous la seva decisió sobre la delegació de vot de la resta de diputats que són a Brussel.les

23/01/2018

Puigdemont retira la sol·licitut per delegar el vot en el ple d’investidura

Junts per Catalunya ha retirat la sol·licitud per delegar el vot del seu candidat a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont. L’havia presentada la passada setmana, juntament amb els ex consellers que són a Brussel·les. Puigdemont havia demanat que fos Jordi Turull qui votàs per ell en el ple d’investidura. Però just abans de la reunió de la Mesa del Parlament que havia de decidir si permetia aquesta opció, ha decidit retirar-la. En tot cas, Puigdemont podria tornar a activar la sol·licitud més endavant, fins i tot minuts abans del ple d’investidura.

I la Mesa del Parlament ha decidit, amb els vots de Junts per Catalunya i Esquerra Republicana, postergar la seva decisió sobre la delegació de vot dels diputats que es troben a Brussel·les. Serà en una nova reunió, el pròxim dijous, quan es decideixi finalment si es permet als ex consellers que són a Brussel·les votar a través d’un altre diputat. També es fixarà la data del ple d’investidura.

23/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris