X

José Hila: La millor manera de mantenir els establiments històrics és anar-hi a comprar

El dinamisme de Palma ha fet desaparèixer nombrosos comerços històrics

24/01/2018

José Hila: La millor manera de mantenir els establiments històrics és anar-hi a comprar

El dinamisme de Palma ha fet desaparèixer nombrosos comerços històrics, establiments que donen identitat a les ciutats i que són arrasats per les grans franquícies que fan iguals tots els indrets. Per canviar la tendència, l’Ajuntament de Palma ha preparat un catàleg que recull els comerços més emblemàtics per així donar-los major protecció. Per aconseguir-ho, entre d’altres mesures, se’ls rebaixarà l’IBI.

El tinent de batle d’Urbanisme de Cort, José Hila, recorda que la millor manera de protegir un comerç és donar-lo a conèixer perquè la gent hi compri. El catàleg, format pel moment per 65 establiments, vendrà acompanyat d’una sèrie de bonificacions. Són declaracions a l’Informatiu Vespre d’IB3 Ràdio.

 

Biel Serra, propietari de la ferreteria La Central, comerç que ha complert 110 anys, explica que es troben en un edifici modernista i que això implica haver de fer una despesa extra i important de manteniment. Són despeses, diu, que altres tendes no han d’assumir.

 

L’aparcament al centre de Palma també és un problema que fa que molts optin per anar a una gran superfície segons apunta Biel Serra.

24/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris