X

Moren 37 persones a l’incendi d’un hospital de Corea del Sud

Es desconeixen encara les causes del foc, que ha deixat més de 130 ferits

26/01/2018

Moren 37 persones a l’incendi d’un hospital de Corea del Sud

37 persones han mort i més de 130 han resultat ferides per un incendi a un hospital de la ciutat sud-coreana de Milyang. Les flames s’han iniciat a primera hora del matí d’aquest divendres a la sala d’emergències del primer pis del centre, on en aquell moment hi havia devers cent-vuitanta persones. La resta de plantes de l’edifici no s’han vist afectades pel foc, i això ha evitat que s’incrementi el nombre de víctimes.

Hi ha una vintena de ferits greus i més de dues-centes persones, la majoria pacients, han hagut de ser traslladades a altres hospitals. El centre està situat al costat d’una residència de gent gran, però tots els interns van escapar de les flames a temps.

Els bombers han necessitat devers tres hores per extingir el foc, i el govern sud-corèa ha anunciat l’obertura d’una investigació per conèixer les causes de l’incendi. Una de les hipòtesis que es valoren és un curtcircuit al sistema de climatització de l’edifici, però també es pot haver produït des d’una sala on s’esterilitza el material quirúrgic.

És el pitjor accident d’aquest tipus que ha sofert el país a la darrera dècada.

26/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris