X

Ciutadella vota perquè es faci un rocòdrom a sa Platja Gran

Serà la primera zona d'escalada que s'habiliti al municipi, que ha descartat altres opcions, com soterrar el cablejat del nucli antic

02/02/2018

Ciutadella vota perquè es faci un rocòdrom a sa Platja Gran

La proposta més votada del concurs d’idees posat en marxa a Ciutadella, i per tant la que es farà, és muntar un rocòdrom per poder practicar l’escalada a la paret contigua al pont de darrere de sa Platja Gran. Serà la primera zona d’escalada que s’habiliti a Ciutadella gràcies a la inversió de 40.000 euros que hi ha reservat l’Ajuntament. Han votat a favor del rocòdrom 364 de les 1.454 persones que han participat en la convocatòria.

La segona opció més votada, i per tant, descartada com les altres 28 que s’havien presentat, és el soterrament del cablejat del nucli antic. Es tracta d’una vella demanda dels veïns i comerciants del centre històric que encara no s’ha pogut satisfer, tot i que fa 19 anys que la llei ho obliga. De fet, no tenir soterrat el cablejat impedeix que Telefònica pugui instal·lar fibra òptica a tot el centre.

Tampoc no s’invertirà en construir noves voreres a la plaça des Born ni en millorar els parcs de la plaça Princesa Joana i el carrer Gustavo Mas.

02/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris