X

‘Woody & Woody’, Premi Goya 2018 al millor curt d’animació

La producció, que compta amb la participació d'IB3, està dirigida per Jaume Carrió i escrita per Laura Gost

03/02/2018

‘Woody & Woody’, Premi Goya 2018 al millor curt d’animació

Foto: L'equip del curt, aquest dissabte, amb l'estatueta: el director Jaume Carrió, la guionista Laura Gost i la productora Aline Tur.

L’audiovisual i el talent balear fa història. El curtmetratge ‘Woody & Woody’, dirigit per Jaume Carrió i escrit per Laura Gost, que compta amb la participació d’IB3, ha guanyat el Premi Goya 2018 al millor curt d’animació.

“Només tinc una certesa sobre Woody Allen, i és que és un creador genial i un artista imprescindible en la història del cinema”, ha dit Gost des de dalt l’escenari.

Aquest homenatge al director Woody Allen havia de ser una obra de teatre però finalment ha resultat en un curt d’animació: un mirall entre el passat i el present del creador novaiorquès.

L’obra ha recorregut diversos festivals i és la primera obra d’animació de Carrió, un homenatge al qui per a ell és un mestre del cinema.

La pel·lícula inclou la participació de l’actor Joan Pera, la veu oficial de doblatge del director durant més de trenta anys.

El curt està curtmetratge produït pel CEF i Tomavistes, i també compta amb el suport del Consell de Mallorca.

L’estatueta de la 32a edició dels premis més importants del cinema espanyol l’han recollida Laura Gost amb un vestit llarg de vellut blau i Carrió amb corbatí de roba de llengües i porqueres, juntament amb la productora Aline Tur.

03/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris