Espanya es classifica per quarts de final de la Davis

Després de derrotar Gran Bretanya el pròxim rival serà Alemanya i Mallorca es prepara per acollir l'eliminatoria

04/02/2018

EFE

Albert Ramos ha guanyat el quart punt de l’eliminatòria de Copa Davis per a l’equip espanyol. Ramos s’ha imposat a Norrie, que divendres havia derrotat Roberto Bautista, en quatre sets. No ha estat un partit fàcil per al català, pràcticament obligat a fermar la victòria. El primer set ha caigut al tie break, però Norrie ha reaccionat al segon i se l’ha apuntat per 6 a 2. El britànic també ha aconseguit forçar el tie break al tercer, en què novament s’ha imposat Ramos, que no ha deixat lloc a la sorpresa al quart. El cinquè punt de l’eliminatòria ja no s’ha disputat.

El rival de quarts de final serà Alemanya, que avui dematí ha superat Austràlia per 3 a 1. Alexander Zverev ha guanyat el punt definitiu de l’eliminatòria en superar Nick Kyrgios en tres sets aquesta matinada. El jove tennista alemany ha estat el motor de l’equip, ja que ha sumat els dos punts dels seus partits individuals.

L’Espanya-Alemanya es disputarà el cap de setmana del 6 al 8 d’abril. I Mallorca és un dels candidats a acollir aquesta eliminatòria de quarts de final. L’altre és la comunitat valenciana. Fa mesos que la Federació Balear de Tennis, juntament amb Toni Nadal, va mantenir els primers contactes amb l’espanyola per mirar de fer-ho possible. Dimarts la Federació Balear, l’espanyola i el Govern balear es reuniran a Palma per intentar fer-ho realitat. De moment, l’Ajuntament d’Alcúdia s’ha mostrat interessat a acollir aquesta eliminatòria. Si es dugués a terme, seria la tercera vegada que Mallorca acull la Copa Davis. Una bona ocasió per veure Rafel Nadal liderant l’equip espanyol, sempre que el calendari del manacorí li ho permeti.