X

El port de Ciutadella, reobert després de cinc hores per ones de fins a 7 metres

El nord i nord-est de Mallorca i de Menorca, en avís taronja (risc important) per fenòmens costaners

07/02/2018

El port de Ciutadella, reobert després de cinc hores per ones de fins a 7 metres

Imatge d'arxiu. /EFE

El nord i nord-est de Mallorca i de Menorca romanen aquest dimecres en avís taronja (risc important) per fenòmens costaners, davant la previsió d’ones de 4 a 5 metres, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). El port de Ciutadella ha estat tancat durant cinc hores. De fet, s’han registrat ones de més de 7 metres aquesta matinada.

Així, el Llevant mallorquí i la serra de Tramuntana estan en avís groc (risc) per onatge, amb possibilitat d’ones de 3 metres.

El vent aclarirà el cel a bona part de les Illes al llarg del dia. Malgrat tot, hi haurà precipitacions intermitents i escasses. En el cas de la serra de Tramuntana, seran de neu a partir dels 600 metres.

Fred viu tota la setmana

El descens de temperatura d’aquestes darreres hores no serà transitori. El fred d’hivern ha vengut per quedar la resta de setmana. Aquests dies les màximes no passaran dels 11-13ºC a cap de les Illes, i en el cas de la Serra de Tramuntana, més frenades encara. Les mínimes nocturnes si situaran en la majoria de casos per sota els 5ºC i amb gelades a les zones interiors les nits sense vent i amb el cel clar. També s’assoliran temperatures negatives a la Serra. En definitiva, temps típic d’aquesta època de l’any.


 Les Illes estrenen la setmana més freda d’enguany

07/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris